obrázek obrázek obrázek

středa 28. března 2018

Registrace



Nick: Jméno, pod kterým budeš vystupovat na chatu a pod nímž budou evidovány tvé postavy.

Jméno a příjmení/Přezdívka: Tradiční jméno oné doby (logicky se vyhýbejte novotám), vše však záleží na původu, tedy z jaké země vaše postava pochází. Samozřejmě se zde můžete setkat i s takovými velikány, jako je třeba i samotný Sherlock Holmes nebo Jack Rozparovač*! Taktéž si můžete zvolit původní postavu ze seriálu Penny Dreadful nebo z jednoho z Prvotních.** (Pozor, některé mohou být už zabrané! Radši se přesvěč, že je dotyčná osobnost k dispozici). Pokud si vybere postavu s přezdívkou (například Drákula), připište i jeho 'občanské' jméno, pod nímž bude vystupovat.

*Pokud si budete sepisovat významnější osobnost (Kupříkladu onoho Jacka či někoho jiného), informujte se, zda už ho nemá někdo zamluveného a nesepisuje jej.

**U Prvotních je přijímána jen velmi kvalitní registrace, která odpovídá informacím (netýká se Doriana Graye, u něj je volná ruka, avšak kvalita je též nutná).

Rok narození: V tento moment se ocitáme před rokem 1888, tedy v roce 1887, kdy se do londýnských uliček vtiskne hrůza z budoucího vraždění Jacka Rozparovače.

Rasa: Výběr je zcela na tobě (v rámci seznamu ras), na druhou stranu počítej se všemi riziky, která postavu mohou postihnout. U původních postav ze seriálu je rasa neměnná (pokud to nebude vyžadovat příběh).

Povolání/Společnost: Zařazení postavy ve společenské hierarchii. Je hrdým aristokratem nebo pouličním zlodějíčkem? Vrahem či členem známého Scotland Yardu? Zabývá se okultními vědami, nebo dává na racionalitu a důkaz? Spisovatel, pekař, prostitutka?

Partnerství: Ať už se jedná o svazek s obyčejnou postavou nebo s někým z Prvotních, poprosíme tě, abys vypsal ono jméno. V rámci Prvotních zůstávají na výběr jejich životní lásky: 2x Drákulova nevěsta (původním jménem Marishka a Verona), 1x milenec Alžběty Báthory (původním jménem Thurza Juraj Závodský). Jediný Dorian Gray zatím žádného osudového partnera nepotkal.

Faceclaim: Jméno člověka, jehož obrázek sis vybral za postavu (některé FC jsou předem dané v rámci původního seriálu, jiné lze pozměnit). Přihoď i čtyři odkazy, které budou přiřazeny k registraci. Ne gify! Seznam použitých či zamluvených osobností nalezneš ZDE.

Charakter: Popiš povahové rysy své postavy i to, co se na ní odráží v rámci vzhledu (například nízké sebevědomí z nepohledné tváře atd.). Postavy ve spojitosti s Prvotními by měly mít vypsanou i svou temnou stránku.

Životní příběh: Nejlépe od úplných začátků či prvních informací, které si pamatuje, až do současného ocitnutí se v Londýně. U postav spojených s Prvotními by měla předcházet jejich vlastní historii minulost jejich transformované duše.

REGISTRACI ZAŠLI NA EMAIL: pennydreadful.rp@gmail.com

Tvůj profil bude po zveřejnění vypadat takto:

Žádné komentáře:

Okomentovat