obrázek obrázek obrázek

pátek 13. července 2018

Ethan Chandler

https://pd-rp.blogspot.com/2018/07/ethan-chandler.html#more

Ostrý jazyk a téměř žádná morálka, tak by se dal stručně popsat tento mladý muž narozený na divokém západě. Jediným morálními hodnotami, které uznává je čest a pravda. Nesnáší pravidla, jenž ho svazují a nesmyslné zákony, které se spravedlností mají asi tak společného jako velbloud s komárem. Nikdy nepatřil mezi hodné hochy, ale považovat jej za naprostého parchanta také nelze. Zdá se, že nikdy nikam nezapadal, balancujíc na hraně mezi dobrem a zlem a jen snad díky štěstí se vždy více nakláněl na stranu dobra. Výbušný a často jednající dříve, nežli stačí domyslet následky a stejně tak tvrdohlavý jako beran, co raději prorazí zeď hlavou, nežli by ji obešel. A to se s jeho vlčí podstatou dost často stává nebezpečnou kombinací, jež ho přivádí do spousty problémů, ve kterých je neustále až po uši. Často ignoruje své instinkty, přirozený strach a pud sebezáchovy, vrhajíc se po hlavě do smrtelně nebezpečných situací, kde se zdá, že už je všechno ztraceno jen, aby dokázal opak. Někdy by se jeho odvaha dala spíše nazvat pošetilostí a hloupostí, nežli hrdinstvím. Ach ano, nejeden moudrý muž a žena jej nazvaly hlupákem, co si neváží života a hazarduje se smrtí. Někdy má více štěstí nežli rozumu. Ke všemu je ještě hrdý, tudíž cokoli mu přijde příliš ponižující nebo urážející, dost ho to naštve. 

No, pokud měl někdy přátele, všichni poznali, že je až nehezky marnivý a sobecký, což nejsou vlastnosti, které by přátelství nějak utužovaly, a to je ten důvod, proč nikdy přátel moc neměl. Je spíše samotář, co zastane tvrdou a slušnou práci, nežli by se přátelíčkoval s každým koho potká. To se ovšem netýká žen, se kterými se zaplétá až příliš snadno, neschopný se déle vázat. Jeho vztahy mají rychlý spád, jsou vášnivé, ale krátké… jako by se něčeho bál, jako by jej strašila jeho vlastní minulost. Minulost, kterou má až nehezky temnou. Ženy na něm přitahuje jeho tajemný vzhled a charisma zlého hocha, což je pro ně vzrušující. Každý kdo se na něj jen podívá, musí okamžitě poznat, že nikde moc dlouho nepobyde, neboť neustále prchá před úřady. Nejde však pouze o dezertérství, ale o jedno z jeho nejtemnějších tajemstvích. Ethan se totiž řadí mezi Lupus Dei neboli vlky boží, známější jako vlkodlaci. jak je nazývají lidé. Téměř chorobně se bojí odhalení, stejně tak jako vážnějšího vztahu, neboť někde uvnitř tuší, že jeho vlkodlačí stránka je prakticky nezvladatelná. Nehledě na to, že jej na vlkodlaka až příliš přitahuje krev jako taková a to, i když je proměněný, což je zvláštní, neboť vlkodlaky většinou zajímá spíše maso. Krom toho je neuvěřitelně přesný střelec, jeho dovednosti jsou výjimečné a umožňují mu účinně ovládat pistole v každé ruce, což se mu na západě opravdu hodilo. Je to typický kovboj s kolty nízko u pasu a citem pro koně, které má rád a velmi je obdivuje, řekněme asi tak jako ženy. Díky svému umění se střelnými zbraněmi příležitostně pracuje jako nájemný vrah. Čas od času má období, kdy až nehezky holduje alkoholu ve snaze zapomenout na to, co spáchal v minulosti a na to, čím doopravdy je. Důvodem jsou také noční můry, které mu už řadu let nedovolují se pořádně vyspat a alkohol ho jich zbavuje. Navíc má jedinečné porozumění pro vlky a psi.


Začalo to první prosincový den. Tehdy se mladé ženě v mrazivý večer narodil zdravý syn. Dětství měl poměrně hezké, ač byl k němu otec často dosti tvrdý a přísný. Měl jej však rád stejně jako jeho matka. Rostl a učil se všemu, co uměli jeho rodiče a jejich známí. Byl to chytrý zvídavý hoch, který uměl dobře jezdit na koni a střílet z tátovi pušky. Mohl si vybrat jakékoli řemeslo, ale vybral si řemeslo svého otce. Jeho otec byl vynikající dřevorubec a byl nesmírně hrdý, když se jeho syn vydal v jeho stopách. Šlo mu to dobře a tak dospíval v mladého muže.

V mladého a pohledného muže. Tudíž netrvalo dlouho a našel si dívku, do které se bezhlavě zamiloval. Chtěli se vzít, ale osud tomu zřejmě chtěl jinak, Ethanův život byl nejspíše příliš prostý. Našel svou milovanou v posteli se svým nejlepším přítelem a to mu zlomilo srdce, kolem kterého si pak vybudoval vysokou zeď. Tehdy poprvé nad sebou ztratil kontrolu a ve vzteku nad zradou dvou blízkých osob je oba zabil. Zastřelil je. Pak vzal koně a jako zbabělec utekl. V rodném kraji se už nikdy neukázal, neboť na něj byla vypsaná odměna a čekala by jej oprátka. Ta by pro něj však byla spíše vysvobozením od vinny, která jej každý den užírala a užírá do dnes. Každopádně byl zřejmě příliš zbabělí v tomto ohledu, aby se vrátil a přijal tak snadný trest za svůj hřích nebo se obával zklamání, se kterým by se setkal v očích svých rodičů. A tak zmizel, opouštějíc svůj starý život a vše co znal.

Změnil si jméno, nechal si narůst vlasy a vousy, aby se stal někým jiným. V tom mu pomohly události té doby, kdy se v Americe začalo válčit s indiánskými kmeny. Nechal se naverbovat jako dobrovolník a stal se tak vojákem v jízdní kavalerii. Ve válce asi hledal vykoupení, aby ulehčil svému svědomí i duši, která se bránila temnotě, jež ho pohlcovala. Tehdy byl zapojen do brutálního masakru indiánské vesnice, na rozkaz svých nadřízených. Věděl, že to co mají udělat je špatné a proto se během boje otočil proti svým. Utrpěl však zranění v boji se svým velitelem, čehož si povšiml jeden z indiánů, který masakr přežil. Vrátil se pro Ethana a dal mu svou krev, čímž mu zachránil život. Ethan proměnu přežil a stal se tak jedním z vyvolených, stal se Lupus Dei, vlkem božím neboli vlkodlakem. Spřátelil se s indiány a nějakou dobu u nich žil, při čemž se naučil jejich řeč. Když však od nich odešel, narazil na jednotku své kavalerie, její členové jej znali, a tudíž i poznali. Do té doby jej měli za mrtvého, ale teď, když před nimi začal prchat, neboť se k armádě už vrátit nechtěl, se stal dezertérem a byla na něho vypsaná odměna. A tak se podruhé v životě stal hledaným uprchlíkem. Opět si změnil jméno, pozměnil vzhled dle možností a odplul do Evropy, kde se přidal k cirkusu a nějakou dobu s ním kočoval, jako jedno z lákadel. Jeho umění zacházet se zbraněmi našlo uplatnění i zde, kde na přesnost jeho střelby lákali davy lidí. A tak jednoho dne s cirkusem doputoval až do temného Londýna. Z nějakých důvodů, vlastně ani netušil z jakých, se právě zde rozhodl cirkus opustit a nějakou dobu tu zůstat. Už brzy po příjezdu do tohoto města obestřeného legendami se několikrát zapletl s místní prostitutkou Bronou, což se ukázalo jako počátek velmi krkolomného a vášnivého vztahu. Na druhou stranu by lhal, kdyby tvrdil, že ho nevážou city ani k překrásné a tajemné Vanesse Ives, s níž se párkrát střetnul. A to ještě zdaleka neví, že chránit právě tuto ženu, je jeho posláním, aby ji udržel na straně dobra, než bude zlákána Luciferovými svody.

1 komentář:

  1. Being a vampire is not what it seems like. It’s a life full of good, and amazing things. We are as human as you are.. It’s not what you are that counts, but how you choose to be. Do you want a life full of interesting things? Do you want to have power and influence over others? To be charming and desirable? To have wealth, health, and longevity? contact the vampires creed today via email: Richvampirekindom@gmail.com

    OdpovědětVymazat